PARENTING by DESIGN

A lot of parents will do everything for their kids, except let them be themselves
- Banksy

Opvoeding, het is een vak apart. Eentje waarvan de maatschappij een bepaald beeld heeft. Er is al ontzettend veel geschreven over hoe jij je kind het beste op kunt voeden, maar hoe weet je nu echt wat de beste manier is voor joúw kind?

Van eten tot bedtijden en educatie: alles wordt ons aangeleerd alsof ieder kind hetzelfde is. Zo sturen we onze kinderen op een vaste tijd naar bed (terwijl de energie van een generator bijvoorbeeld absoluut niet te vergelijken is met die van een projector) en willen ze zoveel mogelijk beschermen (waar een manifestor bijvoorbeeld ontzettend veel vrijheid nodig heeft en lijn 3 kinderen juist van hun fouten moeten leren), om maar wat voorbeelden te noemen.

Maar ieder kind is anders, dus waarom voeden we ze allemaal op dezelfde manier op?

In deze tijdloze gids van +- 35 pagina’s wordt de chart van jouw kind besproken.

Parenting by design is de uitgelezen kans om een kind in zijn of haar meest authentieke versie op te laten groeien, omdat er nog niet al teveel sprake is van conditionering. Om jouw kind te begrijpen en volledig te kunnen ondersteunen in zijn of haar potentie. Om een nieuwe generatie op te voeden, die kan leven buiten de beperkingen die we onszelf hebben opgelegd en onbewust doorgeven aan onze kinderen. 

Je leert de kwaliteiten van jouw kind omarmen + je krijgt tips om met uitdagingen uit de chart en jullie wisselwerking om te gaan.

Ook een erg leuk kraamcadeau.

Bij kinderen hanteer ik een andere benadering en focus ik op andere onderdelen uit de chart dan bij volwassenen.

Aan bod komt:

De parenting by design gidsen zijn te bestellen voor kinderen tot en met 12 jaar.

Investering:

50,-
excl. btw

Wat anderen zeggen